Kategorier
Övrigt

En hundfön torkar din hunds päls på nolltid

Hundfönar är väldigt användbara verktyg för hundägare som snabbt och effektivt vill kunna torka hundens päls efter ett bad. Den kan även användas för att ge pälsen en rejäl urblåsning om det är så att hunden fäller mycket päls. I bägge fallen hjälper den till att göra hundens päls fin och välvårdad.

Kategorier
Övrigt

Så väljer du det bästa mobilabonnemanget

Det kan ibland vara enklare sagt än gjort att välja ett nytt mobilabonnemang. Det finns ju trots allt en hel drös mobiloperatörer att välja bland. Allesammans har dessutom flera olika abonnemang för dig att välja bland. Så hur gör man för att välja det bästa mobilabonnemanget?

Kategorier
Övrigt

Så kan du investera företagets pengar

Går ditt företag så pass bra att du lyckas göra en vinst utöver att ta ut en bra lön? Grattis, då har du förmånen att kunna investera företagets pengar. Detta kan du göra på flera olika sätt, däribland genom att handla med värdepapper. Läs vidare så tipsar jag om olika sätt att investera samt vad du bör tänka på när du investerar i egenskap av ditt företag!

Kategorier
Övrigt

4 sätt att finansiera företaget

När du söker finansiering bör du aldrig lägga alla dina ägg i en och samma korg. Detta gäller framför allt om ditt företag är relativt nystartat – du kan då behöva alla de kontanta medel som du överhuvudtaget kan lägga vantarna på. Företagandet ger sällan framgång enligt en linjär progression utan det består ofta av såväl toppar som dalar. För att kunna jämna ut dessa och bättre hantera motgångarna behöver du finansiera företaget på ett bra sätt.

Kategorier
Övrigt

Kan man som enskild firma låna pengar av sig själv?

t blancolån (privatlån). Men du kan även välja att som ägare till en enskild firma låna pengar av dig själv. Alla dessa alternativ har sina unika för- och nackdelar. Här belyser jag vilka dessa är!

Kategorier
Övrigt

Vad betyder Sebastian?

Sebastian är ett namn som företrädesvis ges till pojkar. Namnet betyder ”man från Sebastia” och heter på latin Sebastianus. Den stad som åsyftas heter på latin Sebasteia och låg i romerska Armenien. Idag tillhör staden Turkiet och den heter numera Sivas.

Kategorier
Övrigt

Nättroll – vad är det egentligen?

Ett nättroll är en internetanvändare som försöker provocera och göra andra användare upprörda. Det finns vissa tecken som kan tyda på att du har att göra med ett internettroll. I detta blogginlägg berättar jag vilka dessa är samt hur du bör hantera eventuella troll.

Kategorier
Övrigt

Alla hundägare bör ha en hundförsäkring

Det råder oklarheter kring andelen försäkrade hundar i svenska hushåll. Enligt uppgift ska så många som åtta av tio jyckar täckas av en hundförsäkring. Men andra uppgifter pekar på att den faktiska siffran kan vara så låg som 40 procent. Detta till trots är vi svenskar mer benägna att försäka våra hundar än vad fallet […]

Kategorier
Övrigt

Viktigt att jämföra elavtal för att spara pengar

Som de flesta vet kan man spara en hel del pengar på att se över sina abonnemang och avtal. Genom att ställa olika alternativ mot varandra kan du skära ner på dina utgifter utan att behöva kompromissa med kvaliteten på den tjänst som levereras. Bara genom att jämföra elavtal kan du spara tusenlappar varje år. […]

Kategorier
Övrigt

Betala av dina gamla skulder med ett samlingslån

En bekant till mig valde nyligen att se över sin privatekonomi inför en stundande livsförändring. Personen ifråga hade gamla skulder som låg och skräpade och tyngde ner ekonomin. Genom att boka ett möte med sin bankkontakt och göra en översyn av skulderna lyckades hen lösa sin ekonomiska situation till det bättre. Detta genom att lägga […]