Kategorier
Tarot

Från frilansskribent till tarotläsare

I min roll som frilansskribent har jag haft förmånen att utforska och skriva om en myriad av ämnen. Jag har fått möjlighet att utforska allt från privatekonomi till tarotkort. Därmed har jag inte bara vidgat mina vyer utan även upptäckt en av mina passioner: tarotläsning. Här förklarar jag hur frilansandet fick mig att lansera Tarotlandet, […]

Kategorier
Tarot

Åtta i mynt symboliserar den skickliga frilansskribentens hantverk

Åtta i mynt är ett tarotkort som symboliserar frilansskribentens hantverk. Bilden på kortet visar en person som engagerat arbetar på en uppgift. Därför förknippas det ofta med hantverk eller manuellt arbete. Kortets symbolik pekar på behovet av fokuserad ansträngning och förfining av färdigheter för att bli en mästare på sitt hantverk. Därför kan detta kort […]

Kategorier
Digital marknadsföring

Vad är SEO?

Det finns många modeord som florerar inom digital marknadsföring. Ett av dessa är sökmotoroptimering. Så vad är SEO egentligen?

Kategorier
Tarot

Tarot kan ge dig värdefulla insikter om livet

Tarot är ett sätt att spå som har använts i århundraden. Det är möjligt att spå i tarotkort för att bland annat få vägledning och insikt i sådant som rör sinne, hjärta och själ. Tarotkortleken består av 78 kort med olika innebörd och betydelse. De olika korten tillhör antingen stora arkanan eller lilla arkanan.

Kategorier
Övrigt

En hundfön torkar din hunds päls på nolltid

Hundfönar är väldigt användbara verktyg för hundägare som snabbt och effektivt vill kunna torka hundens päls efter ett bad. Den kan även användas för att ge pälsen en rejäl urblåsning om det är så att hunden fäller mycket päls. I bägge fallen hjälper den till att göra hundens päls fin och välvårdad.

Kategorier
Personlig utveckling och lifehacks

Viktigt att du jämför lån som frilansare

Att frilansa som skribent är ett utmärkt sätt att tjäna pengar. Detta förutsatt att du är skicklig, produktiv och ihärdig. Samtidigt är det också viktigt att du har en grundläggande förståelse för privatekonomi och hur man jämför lån när du börjar frilansa. Till exempel behöver du lära dig att budgetera, spara och investera. Läs vidare för att få mer information om detta samt lite hjälp på traven!

Kategorier
Övrigt

Så väljer du det bästa mobilabonnemanget

Det kan ibland vara enklare sagt än gjort att välja ett nytt mobilabonnemang. Det finns ju trots allt en hel drös mobiloperatörer att välja bland. Allesammans har dessutom flera olika abonnemang för dig att välja bland. Så hur gör man för att välja det bästa mobilabonnemanget?

Kategorier
Övrigt

Så kan du investera företagets pengar

Går ditt företag så pass bra att du lyckas göra en vinst utöver att ta ut en bra lön? Grattis, då har du förmånen att kunna investera företagets pengar. Detta kan du göra på flera olika sätt, däribland genom att handla med värdepapper. Läs vidare så tipsar jag om olika sätt att investera samt vad du bör tänka på när du investerar i egenskap av ditt företag!

Kategorier
Övrigt

4 sätt att finansiera företaget

När du söker finansiering bör du aldrig lägga alla dina ägg i en och samma korg. Detta gäller framför allt om ditt företag är relativt nystartat – du kan då behöva alla de kontanta medel som du överhuvudtaget kan lägga vantarna på. Företagandet ger sällan framgång enligt en linjär progression utan det består ofta av såväl toppar som dalar. För att kunna jämna ut dessa och bättre hantera motgångarna behöver du finansiera företaget på ett bra sätt.

Kategorier
Övrigt

Kan man som enskild firma låna pengar av sig själv?

t blancolån (privatlån). Men du kan även välja att som ägare till en enskild firma låna pengar av dig själv. Alla dessa alternativ har sina unika för- och nackdelar. Här belyser jag vilka dessa är!