Hem » Personlig utveckling och lifehacks

Personlig utveckling och lifehacks

Det är aldrig för sent att lära sig någonting nytt! Personlig utveckling är en process som pågår genom hela livet. Det är ett sätt för dig att utvärdera dina mål här i livet och sätta nya mål för att maximera och nå din fulla potential.

Här beskriver jag några av de kunskaper du behöver för att utvecklas som individ och nå dina livsmål, samt ger tips som kan vara till hjälp för dig på din resa. Genom att medvetet förändras som människa kan du bland annat öka din anställningsbarhet och ditt självförtroende samt få en mer tillfredsställande och kvalitativ vardag.

Vad är personlig utveckling?

Vad ryms egentligen inom begreppet personlig utveckling? Svaret på denna fråga är enkelt: allt som får dig att utvecklas som person kan falla inom denna kategori. Du kan till exempel utvecklas på det personliga planet eller i din yrkesroll. I min blogg fokuserar jag på såväl metoder och övningar för personlig utveckling på jobbet som privat.

Kostym

Från frilansfirma till fullfjädrad contentbyrå

Varför valde jag att ombilda min lilla frilansfrima till en liten men fullfjädrad contentbyrå? Svaret på den frågan kommer du få om du läser igenom dagens blogginlägg. Uppdatering om mina förehavanden som företagare Det kan ofta vara ett bra alternativ att som företagare påbörja sin resa i en enskild firma för att lite längre fram …

Från frilansfirma till fullfjädrad contentbyrå Läs mer »

Mobil småföretagare

Mobilabonnemang för oss småföretagare

Mobiltelefonen har idag en självklar plats för de allra flesta. Vi använder våra smartphones till att surfa, mejla, läsa nyheter, spela spel och mycket annat. I själva verket har dagens mobiler så pass omfattande funktionalitet att man lätt glömmer bort dess ursprungliga syfte: att användas till att ringa och ta emot samtal. Just samtalsfunktionen har …

Mobilabonnemang för oss småföretagare Läs mer »